About Us

Om Saravanaa Bhavan, Stockholm

South Indian Restaurant i Stockholm

Fördjupa dig i en äkta indisk mat i Saravanaa Bhavan, Stockholm. Besök Stockholms bästa indiska restaurang och njut av ett brett utbud av vegetariska delikatesser från olika hörn av södra Indien. Låt oss presentera ett medley av aromatiska kryddor, en orkester av smaker och ett sortiment av delikatesser som fångar den subtila essensen i Indien.

Vi är tillgängliga för middagar och takeaway nu.

Om Saravanaa Bhavan, Stockholm

Mer än en kedja av södra indiska vegetariska restauranger, är Saravanaa Bhavan ett arv av bästa smak och kvalitetsmat. Idag har vår grupp sin närvaro över 36 butiker i södra Indien, 3 i norr och i Stockholm, Bryssel och Surrey i Kanada, vi har 71 butiker i 20 länder. Vi har kommit långt med att skapa en nisch bland hotell- och restaurangbranschen.

Södra Indiska Restauranger

Saravanaa Bhavan är inte bara en känd vegetarisk indisk restaurang utan också det bästa indiska curry house i hjärtat av Stockholm.

Vegetarisk, södra indisk mat underskattas kraftigt på den globala plattformen. Vi är på uppdrag att ändra uppfattningen om vegetarisk indisk mat. De speglar en blandning av olika kulturer och traditioner. Eftersom den indiska kulturen har påverkats starkt av olika åldrar och civilisationer, berättar varje maträtt från detta land av mångfald en annan, men ändå lika lockande historia.

Med användning av kardemumma, cayenne, tamarind och hundratals andra kryddor skapar vi distinkta, ibland sublima smakkombinationer till skillnad från allt du någonsin kommer att ha någon annanstans över hela världen här i vårt indiska curry house.

Boka ditt bord och börja på en gastronomisk resa över hela landet.

About Us | Saravanaa Bhavan SE

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.